Ahad, 6 Mei 2012

DiGi Broadband Internet

Percaya tak kalau atok koba an, hanya dengan sehengget kito mampu untuk
  1. memulakan bisnes secara online?
  2. berkongsi idea dengan sesipa sahaja di dunia?
  3. menyemak e-mail?
  4. menonton video di taman?
  5. melayari internet di mana saja?
Pastu manekan nak hapdet blog laie...nak cari resepi buat apam polkadot laie...manekan nak tengok siaran ulangan kat tonton.my lagi...suma tu perlukan internet kan...tak kan lah Ecah nak poie access internet free kat mek donel hari-hari kan...ops pecah lobang haku...

Aiseh, macam ikon tablet tak haku?....Berbalik kepada persoalan tadi, bolehkah kito melakukan kelima-lima perkara tadi hanya dengan sehengget sehari?....dengan DiGi Broadband Internet segalanya boleh....boleh blah!...So, bagi sesapo yang masih kabur dan mencari-cari pakej apa yang sesuai untuk tablet masing-masing, sila jangan tukar siaran anda....erk


Seringgit duit syiling tu pun baling ayam tak mati kan. Daripado gilo membaling ayam tu, baik gunokan duit tu untuk terus kekal berhubung serendah rm1/ sehari samada dengan postpaid atau prepaid DiGi tablet plan yang bersesuaian.

Mencari plan Internet yang paling sempurna untuk tablet Ecah?...So kat bawah ni ado dinyatokan beberapa Tablet-Friendly Internet Plans

Kalau Ecah guna ipads, cuba try test plan bawah ni....

Kalau Ecah guno DG Smart Plan-Great for voice-enabled tablets such as samsung galaxy 7.7, tab plus 7.0 etc. cubo try ni...

Dan akhir sekali, kalau guna tablets selain dari itu disarankan try pakej ni...

Tapi...ada tapi di situ....kalau Ecah tak berapa nak kompiden dan yakin nak pilih plan mano... yelah buta gadget macam atok gak kan....Ecah boleh poie kat website DiGi pun ado satu ruangan yang akan memberikan plan recommender berdasarkan kehendak Ecah....contohnya dia akan tanya kita soalan berikut
  1. what kind of tablet that you are using?
  2. can your tablet can make voice calls?
  3. Tell them about your data usage samada untuk pesbok ja ka, cek email ka, dunload ka, dan lain-lain
  4. Pastu depa akan bagi suggestion plan untuk kita

Berbaloi kan. So untuk maklumat lanjut bolehlah layari laman web ini di http://www.digi.com.my/bestfortablets/landing.do

why not mencoba??

3 ulasan:

Faidhatul Arfah berkata...

yeaaah DiGi Broadband Internet hehe :)

Suhami Ahmad berkata...

Faidhatul Arfah : Gune DiGi lettew

Tanpa Nama berkata...

Thank you, I've just been searching for information about this subject for a while and yours is the greatest I have discovered so far. However, what concerning the bottom line? Are you positive about the source?

Also visit my homepage; home cellulite treatment