Isnin, 30 April 2012

Apo2 Yolah Kini Berwajah Baru!

Assalammualaikum dan peace yo!


Setelah hampir seminggu atok bertapa di hutan amazon, akhirnya blog Apo2 Yolah telah diBERSIHkan! Cer Ecah bagi komen. Santek ke tak santek? Kadang-kadang kalau kito berado dalam takuk yang samo, orang bosan jugak kan. Cubo kito berani melakukan perubahan sikit. Mano tahu lopeh ni makin ramai lak jatuh chenta ngan blog buruk atok ni ke kan.

Antara perubahan yang sompek atok bikin adolah seperti berikut ;
  1. Header yang transparent. Kacak tak atok maso mudo-mudo??
  2. Latar blog di tulis atas kertas coklat yang koyak.
  3. Ado listing senarai cucu-cucu pilihan atok. Ado laie yang atok tak sompek senaraikan.
  4. Atok lotakkan kipas-susah-mati pesbok. Sonang Ecah nak tengok perkembangan atok kat pesbok nanti. Cumo like sajok.
  5. Footer ado sebaris je. Kalau dulu ado 3 baris kan.
  6. Link sumo kaler pink uolls. Senang Ecah nak klik ke link yang atok buat tu kan.
  7. Dan lain-lain yang akan difikirkan laie.
Nak diikutkan, blog ni atok bolum hias 100% laie. Banyak yang perlu ditambah. Nanti, atok akan upgrade dari maso ke semaso wokey. Apo yang ponting. Selalulah singgah kat blog cabuk atok ni. InsyaAllah atok akan lakukan yang terbaekkkk untuk Ecah   ;-)


p/s : berkonan tak ngan penampilan terbaru nih? Kalau ado cadangan nak menambah mano yang patut, bulih usulkan di ruangan komen. Papai Cah!

20 ulasan:

Mr.She berkata...

acano nak buek header transparent yo atok? ce ajar.. ecah tak gheti nak buat. ecah nih noob sikit :3

sahromnasrudin berkata...

terharu termasuk dlm senarai cucu pilihan atok...

cu suka yg baru nie..simple but gorgeous lah...

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie berkata...

mano atok dapek background kertas coklat yg koyak ni tok?? nak jugekkkkkkkk...kiter punya background cap ayam T_T

umie mia berkata...

wah atok.. ummie berkenan muka baru blog ni.. cmne buat? cantik.. nak ubah gak blog umie tp x brapa pandai plak :( eh, ummie tesenarai.. tima kasih atok ^_^

zazaw berkata...

pehh...
gila kacak seiii gambar mudo-mudo
kot jumpa dekat Terminal One neh meraunggg amoi amoi.

kehkehkeh
nice one atok
zazaw je masih di takuk lama
putih hitam
hewhewhew

Novelgurl berkata...

waalaikumussalam n peace yo !

haha..bersih dh tok.terbaekk rh.

Ca Cik Duyung berkata...

ca belum tersenarai nie..hehe..kena berusaha lebih.. :P

little daisy berkata...

cantik lah renovation ni atok! ni yg rase cam nak renovate jugak even baru jer renovate ari tuh! :D

chii berkata...

cantik..chii suka..lg plak transparent..

dyabunga berkata...

baru dya teringat..hari tu atuk ada tanya cm ne nk letak komen mcm kt blog dya kan?? maaf lah.. lambat reply.. dya minta nasihat kt pak cik google..hihi.. dya rujuk kt sini
http://www.anastasyea.com/2011/09/cara-memasang-kotak-komen-facebook-dan.html

Suhami Ahmad berkata...

Mr.She : Haa..nanti atok buek tutorial ek

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Hihi, macih sahromnasrudin

Suhami Ahmad berkata...

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie : Yang ni hado kat setting blog...cer Alina godek2...

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Atok pun skodeng tutorial kt tenet ni..

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : AMoi meraung pasal muko atok warok sangat ko hapo? huk huk

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Kan...hik hik

Suhami Ahmad berkata...

Ca Cik Duyung : Eh cha da tersenarai la...

Suhami Ahmad berkata...

little daisy : Haa, tunggu apo laie...copeklah renovate...huhu

Suhami Ahmad berkata...

chii : Kan...macih chii

Suhami Ahmad berkata...

dyabunga : Ha...macih Ecah....arini gak atok nak try sat g...huhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih