Khamis, 1 Disember 2011

Pilihanraya Umum Apo2 Yolah

Assalammualaikum dan peace yo!


Kini saat yang mendebarkan telah tibo. 4 dari 7 watak Apo2 Yolah kat atas tu akan digugurkan pado tahun 2012. Tersingkir ala-ala Akademi Pantasia la kan. Cumo 3 watak akan dikokalkan. Siapokah yang kokal? Undian adolah di tangan anda. Kalau cucu sayangkan watak-watak peberet Apo2 Yolah sila hundi kat kotak hundi sebolah kanan nih -------------------->




Ini kotak hundi

So nanti, tahun 2012 cumo ado 3 watak sajok. Jangan lupo mengundi yo. Nak undi hari-hari sampai jari tu kudung pun takpo. Boleh undi 3 watak sajok, tak leh lebih-lebih. Ecah jangan risau, pilihanrayo umum apo2 yolah ni budak tak sunat pun bulih ngundi. Tak payah nak cukup 21 tahun bagai. Undian bermulo hari ini sampai 31 December 2011 topek jam 11.59pm. Ok, atok permisi dulu yo.....

p/s : Kalau nak tahu performance diorang sepanjang tahun nih, klik pado LABEL sebolah kanan bawah ni gak ---------------->




Agak2 kalau atok tersingkir, sapolah galang ganti eh nanti ek?....yang pasti the real Suhami Ahmad akan handle satu topik tahun 2012 nanti. Apakah topiknya itew? Pastu nanti, atok nak kaler balik umah buruk atok nih. Nak lotak corak-corak bunga sakura, bley? Banyak perubahan akan atok buek tahun 2012 nanti. Tungguuuuuuuuuuuuuuu.......


27 ulasan:

Munnafendy berkata...

alahai atok,..cucu ni baru je kenal blog atok 2,3 hari lepas...baru familiar ngan atok yo...undi atok yo la nmpaknyo =)

Azham Vosovic berkata...

Atok haruslah dikekalkan...

eh, siapa Suhami Ahmad?

Tak kenal....

AHHAHAHAHAHHAHAHH!

mas saari berkata...

dah undi atok, tok wan ngan ujang!!

umie mia berkata...

aha 3 org je dikekalkan? ssh gk nak pilih tu.. pepun umie dh vote ^_^

sahromnasrudin berkata...

atok adalah keunikan pd blog ini

Aziela berkata...

Dah undi...sok sok undi laie.. Eh tok..kok tetiap hari undi org lenlain bleh x? Kang ado yg nangih kang x dapek undi. Den ni kesian..hati den lombut...

Asrul "iLham" Sany berkata...

gua nak kak milah...hahaha

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

dah undi dahhh..hihi...=)

Mohamadazhan.com berkata...

awalnya parlimen dibubarkan ni atok.hehe

chii berkata...

yang pasti..atok harus di kekalkan..yang lain..chii da undi..undi adalah rahsia kan :p

blog-tips-kurus berkata...

vote for 'Tips'!! tak de yek? hehe!
PRU lambat lagi le atoknya.. ;)

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Hundi atok yo ko?

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Suhami Ahmad tu pencacai je kat Apo2 Yolah ni. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Gitu,dah tak rahsia lah undi itew

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Macih vote umie

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Eh ye ke atok?
*pipi merah merah

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Tu deh, berhati lembut. Mokasih Kak Aziela

Suhami Ahmad berkata...

Asrul "iLham" Sany : Akak sayang ko dik! (kak milah cakap)

Suhami Ahmad berkata...

RATU QASEH SAIFUDIN : Macih ratu...eh ratu ker?...qaseh...

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Nak buek camno. Dah sampai seru kan. hik hik

Suhami Ahmad berkata...

chii : Tapi dah undi atok, dah tak rahsi agi...ngeeee

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Kalau nak vote for tips, hundilah Kak Milah. Dio banyak petua dan tips

Hanie_Dew berkata...

suhaimi ahmad mesti handle topik fotografi kan.kan.kan.

~SaL IjOu~ berkata...

idup atok!~ ^^

~SaL IjOu~ berkata...

wokeh..udah diundi.beres~ ;p

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Biarlah rahsiaaa...ngee

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Atok memang hidop pun..macih hundi atok...ngeee

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih