Jumaat, 19 Ogos 2011

Dah tak tahan dah ni!

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Apa yang tak tahan ni tok? Macam ni, kan atok koba untuk segmen ramadon ni, segmen "diari atok" tak de kan. Sebab atok malas nak mengata orang time bulan puasa ni. Tapi atok dah tak tahan dah. Atok kena gak publish segmen "diari atok" ni. Bukan nak mengutuk orang, tapi nak berkongsi perkembangan terbaru dari atok. Kau ingat kau artis Warner Music?

Esok, lepas subuh atok akan bertolak ke Melaka. Tujuan atok ke Melaka ni ada tiga tujuan utamo. Yang pertama atok akan mencemar duli ke Melaka Mall nak pergi FT Studio. Nak usha aksesori untuk buchuk macham D90. Rabaklah duit aku kat situuuu. Yang keduanya atok nak soping baju raya kat JJ, Tmn Chempaka, n mano2 yolah yang tawarkan diskaun 100%. Yang ketiganya atok bershooting di sekitar Melakau. Aritu tak sempat nak shoot. Nak esok, siaplah kau melakau! Aku datang!!!!

Hari ahad ni pulak, atok ada appointment dengan Kak Dato Siti Nurhaliza. True Lurve Boutique kepunyaan Raja Zulkiefli a.k.a Ejoy. Dia nak berbincang lanjut dengan atok. Dalam kepala hotak atok ni ada dua je. Samaada dia nak bekerjasama dengan freelance bussiness D'Lensa Abadi Photography atau.......atau dia nak amek atok sebagai model butik  pengantin tu!!!!!!!!







Abesss la...kompem aku kena caci jap lagi!!!


mai like fan page D'lensa Abadi Photography di sini dan sini.

22 ulasan:

KuNanGKuNanG berkata...

kalau atok jd model,sanggup ke beraksi spt gambar diatas2?seksiot..hahahaha....
atok...mane kat raya ni..xsampi pun lagi..atok dah pos ke belum...?jenuh tunggu dah..

IMANSHAH berkata...

ayo perut berlipat..hehe

faiz berkata...

sale byk ke kat melaka tu atok..

Zaujah Encik Mamat berkata...

terjejas posa ku :| boleh bergegar serban ustaz ni ;)

Zie berkata...

HEHEHE kurus poser tgk blog atok

Atiqah Wadiah berkata...

atok,bila nk p shoot sama2 ngn cucu,atok?hehe :)

Azham Vosovic berkata...

Hahaha, nak join..tlglah rekemenkan sy sekali hahahah

blog-tips-kurus berkata...

harap2 atok jadi model beriman. nanti mintak le baju kurung untuk ai yek? tq atok bebeh!!

*shopping SABTU mesti bawa shopping bag sendiri tahu. ;)

Mohamadazhan.com berkata...

haha.terbatal posa ni atok...

liyana berkata...

haha..atok2..
ni kalu ade sale disccount 100%
jgn lpe gtaw atok yer...
nk g shopping kt stu gk...

amry berkata...

wwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakakakakkakakakaka....sungguh tak tahan tengok pic tu...aduhh...tulun tulun.....waaaaaaaaaaakakakakaka

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Tak sampai laie? Alahai...ni yang risau ni

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Hihi...jangan tengok!

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Banyak pilihan faiz....sales tu mengkelabukan mata je

Suhami Ahmad berkata...

Zaujah Encik Mamat : Hihi... >_<

Suhami Ahmad berkata...

Zie : Alaaa...atok tak singaja...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Atiqah Wadiah : Moh moh! sabtu ni atok turun melaka lagi

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Wah, jom jom

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Alaaa...atok kena caj doploh sen sebab tak bawak beg pelastik

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Haish

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Shhh...kita berdua je tahu tau

Suhami Ahmad berkata...

amry : Amry, totop mata cepat!