Ahad, 3 Julai 2011

Pendaratan Kapal Terbang Paling Gila!

18 ulasan:

faiz berkata...

mmg takut tgk kan...camnerla pilot tu bley bwk kapal terbang camtu...

~ch@wi~ berkata...

xde ape2 yg brlaku pon..huhuhu

Mohamadazhan.com berkata...

menakutkan betul...ayo..

liyana berkata...

fuh...bestnyer..

~SaL IjOu~ berkata...

ish..buatnye jadi ape2..
scary the movie betul~

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

hahaha...naseb baek sudaa selamat sampai baru tengok video ni..kalau x..mau nye x balek sini..=P

wanacesh berkata...

gler arr,,,hrp2 air asia x extreme cam gini ,,huhu

JARI YANG TERBARAI berkata...

ape yg gilernyer?

Hans berkata...

mak aih
berasap tu
cuak plak aku tgok

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Itu orang yang dah expert tu

Suhami Ahmad berkata...

~ch@wi~ : Dia corner maut tu,

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Kot atok bawak kapaterbang tu, kompem awal2 dah jatuh kan

Suhami Ahmad berkata...

liyana : +_+

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Kan, boleh dijadikan scary movie lapan ni kan

Suhami Ahmad berkata...

MISS QASEH SAIFUDIN : Hihi, kalau tak, tak lepas p beijing kan...

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : Err...atok no komen

Suhami Ahmad berkata...

JARI YANG TERBARAI : Kan dia buat corner 180 darjah tu

Suhami Ahmad berkata...

Hans : >_<

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih