Khamis, 26 Mei 2011

Komen LeLaju Kat Blog Nohisme

Tu dia tuan puan sekalian alam. Dia dah mai dah. Siapa pulak feeling nak jadik bawang merah naik buaian nyanyi lagu buaiku lelaju tu! Ha....Lama udoh atok tak menterjebakkan diri dalam kancah contest-contest ni. Manjang tak menang je so aku gibab!. Kali ini atok telah di tag oleh gad1ss0ypans so kono joint. Cer baca watikah dari penganjur contest iaitu Noh Tak Hujan.....   =.=




1. Atok terpaksa jadi follower ke 730  >_<
2. Begheh
3. Atok tag kat Mohd Faiz dan QESAH QASEH
4. Nak joint? Klik [SINI]

So, tibalah saat atok nak kutuk  ni Noh Tak Hujan. Sepedas dan selaju yang mungkin yo. Noh tak tahu lagi mulut atok ni lebih pedas dari cili dalam iklan Downy tu. Bab-bab mengutuk ni kau serahkan haku. Noh dah ready menerima semburan dan cacian dari atok? Sedia? Betul ni? Tu await lutut ketaq-ketaq tu. Erk!

1. KENAPO Noh tak lotak like facebook dalam blog? Kalau Noh gila pemes macam hatok ni, Noh WAJIB lotak 'like facebook' tu!....amacam pedas??

2. KENAPO Noh ni malas sangat? Oooo....main post gambor dan bidio youtube je ek. Saje pancing malas nak buat entry panjang lebar 888 patah perkataan kan?? Lain kali buat entry sekurang-kurangnya 10 ratus perkataan! Baru stim atok nak baco.....gampang tak mulut haku?

3. KENAPO Noh ni lotak namo Noh Tak Hujan? Kenapo tak lotak namo Noh Gerimis Mengundang ke kan....Noh musim bunga sakura ke....Noh Salji ke.........atok angkat kain pelekat...1...2....larekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Apo2 pun atok tabik potato spring kat Noh tak Hujan. Ada identiti blog tersendiri. Atok gurau je tau yang 3 atas tu. Semua itu hak masing-masing nak post apa kan. Ok pe sharing gambar2 pelik tu sobab ada jugak kita tak pernah lihat sebelum ni. Tapi dalam banyak-banyak entry, atok paling suko entry di bawah ini ;




Atok berdiri tegak dan memberikan tepukan gemuruh kat Noh. Keep it up dear. Be your self! Gemuruh Jiwa...Semangat Membara....Dari Puncak Ingin Ke Angkasa........  <----saje atok nyanyi lagu abang superman kasi kau terbukak hati pilih atok sebagai juara keseluruhan. Erk!

p/s : Atok suka kata nama 'haku' tu.
>_<

15 ulasan:

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

atok..qaseh daa join daa...btw..thanx tag..=)..gudluck to atok..=)

Piah Becok berkata...

hahahhahhaa.. saba je la. noh ke atok ke.. dua2 kelakau.

terbaru--> SECEBIS DAGING DI MATA KAIL --> .download.

blog-tips-kurus berkata...

memang kompem!! inilah bukti KUKUH lagi ASLI; bahawasanya org laki LAGI kuat MENGUTUK!! sekian.. (",)

faiz berkata...

ni mmg kutk habis ni..

| gad1s s0ypans | berkata...

hikhikhik....
at0k nie.....
mengata lg pedas dari gad1s ekk.....

heeee,....
nak lawan gad1s yar tue.....
c(:

| gad1s s0ypans | berkata...

ch0opp at0k...!!!

gad1s nak nanya sal page like bl0g kt FB tue.....
camna nk wat....???
gad1s dh cuba tp x pandai2 jugk.....
tlg t0k....
)=

Noh Kodiang berkata...

dasar atok hang btoi la...da abih tahun lepas , tahun depan baru nak masok...haish...

disebabkan komitmen atok yang kool tahap mat kool, atok antar je banner 310 x 100 px kat hellspermaster@yahoo.com...copat skit eh...termengah2 jalan, torajang bontot kang...hahaha

Ayie berkata...

hahahaha.. gud luck atok.. ^^

Suhami Ahmad berkata...

MISS QASEH SAIFUDIN : Erk. Da joint ek. Ok2 thanks =)

Suhami Ahmad berkata...

Piah Becok : Hihi, macih singgah datang umah atok ;>

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Bluekkk...hihi :P

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Hihi. Panas je Noh tak Hujan ngan atok >_<

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Ha, atok ada sijil kemahiran cakap pedas tau...ooo, nanti atok suruh Cikgu Nasir buek tutorial ek....

Suhami Ahmad berkata...

Noh Kodiang : Haa....itu baru sikit atok sembur. Ok2, atok dah hantar tau!

Suhami Ahmad berkata...

Ayie : Macih Ayie =)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih