Isnin, 4 April 2011

Usop Wilca [Hantu Kak Limah] @ ABPBH

Dalam banyak2 persombahan ABPBH malam tadi kan, persombahan mano yang ekau berkonan? Yang masih melokek dalam fikiran sampai sekarang? Bagi atok gimik dari Usop Wilca dengan Johan Raja Lawak.....Solley...soleey......hahaha! Kalaulah diorang jadi pengacara ABPBH tahun dopan, kompem masing-masing perut terburai menahan gelak. Hah, layan jap ha....








  • usop terbaek.... wahahahahaa
    
  • Bintang Paling Popular 2010 patut bagi kat USOOOPP!!!!! bukan SAM!!
    XD!!!!!!!! ROLF!!!!!!!!!!!
  • Zizan syp sbb bdebar spe yg menang...ppe pom,demam HANTU KAK LIMAH msih bterusan...sabor jelaa~
  • LOL...!!
  • benci lak aku tgok KAK ENGKU tuh..bising giler...tgok ZIZAN senyap jer hormat kasi org lain lak melawak...
  • hahahha. sgt kelakar. igtkan zizan yg menang. cian kat dia. nervous sgt2. nk senyum pun pyh. usop sgt best. gabung lak ngan johan. mmg terbaek la. good job usop sbb popularkan loghat perak :)
  • popular trus loghat Perak....hahahaha
  • zizan terus senyap... hehee
  • kita baKo je...
    • PAK JABIT MESTI DENGKI AWOK ADE MIKROFON..HAHAHA
    • hahahaha lawokkkkkk betoiii!! part kak ku drifffffff si Usop Wilca tuuuu hadddddoiiiii!!!!
    • usop wilcha dan johan hos abpbh tahun dpn.
    • sape setuju kita bakoo kak engku tu, Sila angkat tangan macam sayeee *goyang goyang* Soley soley ahaha

18 ulasan:

chii berkata...

kuat sungguh penangan antu mak limah kan..tp seyesly..filem tu mmg terbaik..tgk byk kali pun..x bosan..

mummy sam semlm byk kantoikan citer..hari2 sms RM20..ahaha..lawak je

Mohamadazhan hjDesa berkata...

haha, awal tu aku menyampah juga tgk cita mak limah tu.ntah apa2 ja. sekali layan macam sempoipula...

| gad1s s0ypans | berkata...

mmg....
gad1s suke gemik tue.....
kelak0r sgt....
(=

Jeely jelly berkata...

HAHA ! saye tengok gelak2 dah cam hapee :p

republik n9 berkata...

gimik paling best ha3

KUREKURE COMEL berkata...

mmg senak perut...sokong diorang jd pengaca thn depan....hehehe

faiz berkata...

dpt tgk sokojap je sebab ade hal..tapi time wilca tu tgk...mmg lawak bto dieorg ni..

blog-tips-kurus berkata...

mari lenggok tgn kanan masing2!!
:-)

Suhami Ahmad berkata...

chii : Terharu dengar kan mummy sam tu. Sayang kat anak dia

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Bestlah....nak2 ada usop, lagi best

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : VVIP tegak je atas stage tu x leh watpa..haha

Suhami Ahmad berkata...

Jeely jelly : Sume gelak kan tengok keletah Usop dengan Along..hehe

Suhami Ahmad berkata...

republik n9 : Bluekkk..hihi

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : kalau diorang jadi pengacara tahun depan, kompem tak abis on time event tu.huhu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Hihi...atok terguling-guling nahan golak

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Sapa setuju ngan Ucop, sila angkat tangan. Haha

Cik Rimau berkata...

cik rimau pon same tok.. suke tgok si usop wilcha ni ha.. ni tgh tgok die kt citer fuhhh.. die dgn scha ade kaitan upenye ye.. huhu

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Dio sedaro kan. Usop Wilcha tu pok sedaro

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih