Ahad, 10 April 2011

Ciptaan Menarik

Tapi jangan guna masa tengah memandu!





Sesuai untuk mereka yang sedang diet...psyco siot!




Kalau jumpa mak apak mentua keturunan Cina, siap2 bawak sepit ni




Menarik perhatian anak kau untuk bersarapan




Untuk kaki blogging macam tuttt.....keh keh...




10 ulasan:

chii berkata...

chii suka tali pinggang ngan pembuat telur..menarik dan tertarik utk dibuat koleksi :D

Internet Marketing berkata...

nak juga tali pinggang tu ahhah aa

KUREKURE COMEL berkata...

kaki blogging mcm tuuuttt...hehehe

faiz berkata...

mmg best tali pinggang tu..dptla tgk keboroian diri..hehe

Cik Rimau berkata...

mcm nak beli je sleep safe tape tu.. hahaha

Suhami Ahmad berkata...

chii : Atok pun suko. Tiap2 pagi dah leh ukur lilit pinggang tu

Suhami Ahmad berkata...

Internet Marketing : Atok pun nak. Agak2 kat kodai rm2 ado jual tak?

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Macam Mina


Larikkkkkk

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Erk!, itu memang psyco betul2 kan faiz

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Haaa...nak tido kat opis ek....hehe

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih