Isnin, 14 Mac 2011

Mari Kenal Rakan Blogger

Waaaa...tak mau...tak mau...abis pecah lobang rahsia-mahsia atok...papa jahat...Lamo sudah atok tak ditag. Huhu. Tak hapa, dengan semangat membara atok membalas tag "Mari Kenal Rakan Blogger" tersebut. Rakan blogger tu, atoklah.  Hihi. Tag ni datangnya dari Pirate.

1) Adakah anda rasa anda hot??
Mestilah hot. Ekon (aircond) kat tempat atok ni tunggu nak kena bakor je. Erkk!


2) Upload gambar wallpaper/pic anda guna sekarang

(ayooo...sekarang....macam kes dera nih)


Ym profile
Facebook profile
Blogger Profile
Twitter Profile

3)Cerita pasal gambar profile
  • Gambar untuk profile Yahoo Messenger adalah gambar atok juga jelmaan Cikgu Nasir.
  • Gambar profle untuk Facebook masa gambar atok tahun 60 an. Erkk!
  • Gambar profile Blogger pula diambil masa atok tengah belajar kat Politeknik. Masa tu sem 2 kot. Atok tengah lukis katon spongebob.
  • Gambar profile untuk Twitter diambil masa atok tengah takda kerja kat opis. Tahun ni
  • Gambor friendster tak nak? Myspace?Tagged?..........Abisler aku giler glamer............ Larikkkkkkkkkkkk


4) Bila kali terakhir makan ayam?

Malam tadi. Atok makan ayam gulai berani kentang.

5)Lagu terakhir yang anda dengar?
Zaiton sameon _ Menadah Impian

6)Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Atok tengah makan ruti tiga posen. Sian atok semata-mata nak selesaikan tag ni tak lunch. Waaaa.....Hihi. Lagipun tak mo makan arini sebab badan aku nak jadi macam tong dram.

7) Selain name sendiri, anda dipanggil ape?
Ami, Am, Suham, Shimi, Cimi, Ateh, Pakteh, Atok....Su....erk!!

8) Tag 8 orang (Terpulanglah nak tag sape2 pulak lepas nie atau tak. Dan pada sesiapa yang berminat)


  1. KUREKURE COMEL
  2. FAIZ
  3. HAWIZ
  4. PENA MARHAEN
  5. SHALLEYSHALINA
  6. CIK RIMAU
  7. BLOG-TIPS-KURUS
  8. LADYBIRD
9)Siapakah no 1 anda?
Nama dia Mina. Cucu pilihan atok nombor 3. Hihi

10)Katakan sesuatu tentang no 5
Alina amacam kerja? Ok? ke KO? Kalau KO, samolah kito. Hihi

11)Orang no 3 berhubungan dengan siapa?
Ha....atok tak tahu. Dia berhubung dengan tuttttt..

12)Bagaimana pula no 4?
Dia cucu pilihan atok nombor 2. Dia berhubung dengan....dengan.....

13)Pesanan buat no 6?
Mekasih Cik Rimau sebab selalu singgah rumah buruk atok ni  =)

14) Kata-kata cinta buat no 2?
Atok sayang kamu (yelah, kata-kata cinta. Takkan atok nak cakap, atok mencik kamu!)

15)Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
Yer....  kedua-duanya wanita.

16)Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no.1
1. Dah kawen ngan Mat 2. Ada 3 ekor arnab, 3. Wanita 4. Dah kojo 5. Dan mempunyai suami yang penyayang.

17)Persamaan antara kambing dan lembu?
Makhluk Allah


18)Perasaan ketika jawab tag ni?
Atok kelam kabut sikit nak kena selesaikan within lunch hour. But it done!

19)Adakah anda tahu Rizman itu sengal?
Mahap banyak2. Rizalman tu sapo?Atok jawab jujur ni tau. Mahappp..

20)Gay or les?
Transgender.....pengsan.

12 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...bodek ek...kihkihkih...
sengal tok....


bg gambar full baru glemer tok..hihihi

Cik Rimau berkata...

er.. kne buat la ni ek?? haha

| gad1s s0ypans | berkata...

hehehe....
kreatif s0klan n kelak0r jawapan.....
c(=

paish berkata...

poning den baco! ha3

Pena Marhaen berkata...

err..kalau kono tag ni kono jawab ko??..hehe

faiz berkata...

atok xdapek den nak masuk..byk sgt tag..den ni bape sgt la pembaco setia...gmbr pon takdo..

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Tak mau. Nanti atok kono bomoh. huhu

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Kalau rajin, buatlah. Sian owner tu =)

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Hihi macih

Suhami Ahmad berkata...

paish : Napo poning paish, Hihi

Suhami Ahmad berkata...

Pena Marhaen : Kalau sonang, jawablah

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ha, xpo2....itu pun atok sajo yo jawab

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih