Ahad, 13 Mac 2011

Karangan Budak Sekolah Paling Kelakar

Tuan puan sekalian. Selamat datang ke sesi menggeletek tahap cipan dalam segmen "Gambar Hari". Di sini kami mengumpulkan empat koleksi karangan pecah perut budak sekolah rendah yang comel-comel.  Sila undi dengan menaip KBSPK dan hantarkan ke mana-mana nombor yang kau nak hantar. Mari kita hayati bersama...


Tajuk Karangan Pertama: Terima Kasih Datuk



Tajuk Karangan Kedua : Surat Memohon Cuti


Tajuk Karangan Ketiga : Hantu? Mana Hantu....mana-mana!


Tajuk Karangan Keempat : Pengakuan ikhlas lagi suci dari lubuk hati

29 ulasan:

wanacesh berkata...

kahkah3 kelaka sgt diorang nh atok,,dpt mn esei budak2 nh,,nenek cekgu ek,,suka yg terkentut atas tu,he3

faiz berkata...

mcm2 dieorg ni atok..poning kopalo jd cikgu ni..

qiela_killerz berkata...

hahah...
xkering gusi membacanye..
cari lagi taw??
bez larh..heheh :D

LadyBird berkata...

ni cucu atok nak komen nih.. tapi xdo kono mongono dengan artikel ni.. cucu atok ni just nak komen komen atok di blog cuuc ajo..cucu nak tulis kat shoutbox tu ha.. tp cucu cari2 x jumpo.. cucu penat cari, makonyo cucu letak kat sini la yo.. :P

"iyo ko atok? bahayo bahayo.. kene cari ubat tu atok.. hehehe.. biasala tu atok.. tp kene pandai controllah.. kembali pd Allah.. lady pun same jugak mcm atok.. dan semua org pasti pernah rsnye.."

cacing berkata...

hhhaha... sejak zaman bila kucing makan kertas... budak-budak... hahahha

Pirate berkata...

Atok kah yang nulih?

| gad1s s0ypans | berkata...

hehehe.... nie karangan cucu2 at0k kew.....???
sgt kreatif......
:)

Pirate berkata...

Saya tag ATok!!!!

Cik Rimau berkata...

hahaha.. nak undi yg no 4 tu boleh?? hak3.. kucing makan kertas.. idea xlogik btul nak mnipu ckgu.. hurmm.. tp rse agak sedih jugak la sebab rase mcm nape la truk sgt karangan2 budak skrg ni.. hurmm.. zaman cik rimau dulu, xdela sampai mcm tu sekali gaya bahasenye.. hehe

Novelgurl berkata...

Salam..hahha..lawak je..hantu tu pandu basikal dia siap eksiden lagi..hahahha

aeshcame berkata...

aku tulis karangan mcm ni la dulu2..

Mohamadazhan hjDesa berkata...

hahaha, jujurkan budak2...tetapi budak sekarang lain da cm dlu

hawiz berkata...

huhu..sedey gak r tunggu atok lmbat sgt join contest tu...huhuu

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : Takantut ye....huhu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Besh pe faiz. Kelakor je peel diorang

Suhami Ahmad berkata...

qiela_killerz : Kih kih kih. Ok, nanti atok cari lagi ek

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Atok sibuk sikit lately. X sempat nak tgk SB. Tu atok buang buat sementara waktu. Ha, kono carik ubek ni. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

cacing : sejak dia tak buat kojo sekolah :P

Suhami Ahmad berkata...

Pirate : Haish. Bukanlah!

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Atok jumpo kat gugel. huhu

Suhami Ahmad berkata...

Pirate : Ayoyo...nnt atok buek ek . =)

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Yelah ni cik rimau...hihi. atok gurau ek

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Siap anto p spital tak tahan tu. Adui, pengsan den

Suhami Ahmad berkata...

aeshcame : Yang kucing makan kertas tu kan? Atok caya...atok percaya....

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Kalau baca banyak kali, sweet je... ^__^

Suhami Ahmad berkata...

hawiz : Alaaa, mahap ek. Atok awal n ujung tahun memang jem sikit.

KUREKURE COMEL berkata...

tok...karangan terima kasih datuk tu..cucu atok yg buek ko...hahaha...



senak perut gelak pg2 ni...

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi....ontahlah Mina. Tak dapek dikonal pasti

Jack berkata...

Ngapain keluarkan karangan ni..engga engga lucu dong..

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih