Selasa, 8 Februari 2011

Atok kembali!!!

Atok mintak maaf banyak-banyak tak reply komen, tak balas jejak blog, tak update entry sejak sabtu lopeh. Yang bonar eh atok sibuk menjadi pengarah filem pendek untuk projek si Nursila Ahmad tu ha. Dengan bantuan Nurhasrina Ahmad dan pelakon-pelakon tambahan yang terdiri daripada Muhammad Iman Naim Bin Asrul Apendi, Muhammad Haziq Bin Asrul Apendi, Nur Iwani Sufia Binti Mohd Lazan, Adib Putra Bin Mohd Lazan, maka terhasillah satu video klip untuk projek si Nursila a.k.a Leha tu.

Dio punya assigment pastu gatal suruh atok bikin opening ala-ala American Next Top Model. Dah hasilnya.....sungguh bencana. Inilah aktiviti atok raya cino aritu. Dapatlah sorang sebatang eskrem. Pelakon tambahan pun dapat gak.

Yang keduo eh, kan minggu ni atok sibuk sikit. Atok dah mention kat korang awal-awal aritu an, minggu ni opis atok diserbu pihak audit. So, kena mantain rajin kat opis. Padahal...

Yang ketigo eh, korang perasan tak gambar paling hiba di atas tu? Ha...itulah hasil karya atok. Walaupun atok sekolah pondok, tapi sekurang-kurangnya atok berjaya menempel poster kakitangan Apo2 Yolah dalam blog ni. So, lepas ni bolehlah berkenalan dengan mereka.

Atok mintak mahap k kalau tak muncul di arena berprestij ini (kononnya). Ni pun atok curi masa sikit kat rumah sobab ado maso terluang sikit an. Psstt...ni lah dia filem pendek bencana hasil buah tangan atok tu. Layan jangan tak layan...




20 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

wa nak suh pasukan odit itu terus mengodit encik Suhami Ahmad laa.. lebih tepat & jitu!!

paish berkata...

aik? xkan dapek sebtg sorang yo eskem..anak2, sila claim lobih..he3

si para para berkata...

oh ingatkan cerita seram tadi.hehe

nelly berkata...

atok bz betul ya .
patut lah lama menghilang ,.

intan suraya berkata...

ehe.. mcm sofa umah intan la plak.. video pakai software ape ek??

zazaw berkata...

takper tuk
tolong menolong tu amalannn muliaaaaaaa

Miss Bluepinkiey berkata...

part sagitarius terbaekkk( budak laki tu jalan ke tepi..)...syumilll sangat2...:)

nUmara... berkata...

saspennye opening die.. hehe

KUREKURE COMEL berkata...

atok!!!!comel sgt budak2 tu...hehehe.

tok...msuk blog atok mesti gelak dulu..apsal la header tu lwk sgt..

aduhhh...hehehe

Nadira Nasarauddin berkata...

perasan header kat atas tuh. tapi napo sume muko seiras jo. kembar ape? :P

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Apolah ado pado atok ni...huhu

Suhami Ahmad berkata...

paish : Itulah, atok kono bawak ke muka pengadila. Nursila Ahmad kedokut!

Suhami Ahmad berkata...

si para para : Haish, hantu mak limah balik eh...huhu

Suhami Ahmad berkata...

nelly : Buek2 bizi yo nelly..... ^_^

Suhami Ahmad berkata...

intan suraya : Atok pakai media movie maker....Windows 7 home premium

Suhami Ahmad berkata...

Miss Bluepinkiey : Tahu tak fruit son atok tu bape tahun? 3 tahun!! Kecik je..hihi

Suhami Ahmad berkata...

nUmara : jeng jeng jeng....

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Ha? Hihi....ala, bukan selalu atok dan kakitangan apo2 yolah ber header...larikkk

Suhami Ahmad berkata...

Nadira Nasarauddin : Sumo tu ado perkaitan tali persaudaraan. Tu yang saling tak tumpah tu :P

Salfiza berkata...

ingatkan atok pegi jepun bperang...hoho
nasib baik atok dah balik...
bleh jgk baca nasihat dari atok..hehe

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih