Ahad, 16 Januari 2011

Contest Jelingan Manja

Nie syarat-syaratnya:

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas. Begheh!
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor* Begheh!
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.Begheh!
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee..Begheh!
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.Begheh!
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.Begheh!
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.Begheh!
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.eheeBegheh!


Tarikh tutup: 22 January 2011

Atok pertaruhkan gambar gatal ni
Manja tak? Manja tak??.......................Larikkkkkkkkkkk

Atok tagged pado NONOR

4 ulasan:

tomatokering :) berkata...

auww , manjanye . kekekekekek :P

Suhami Ahmad berkata...

tomatokering :) : Hihi.....pengsan

Bulan berkata...

thanks atok join ;)
terjah!

Suhami Ahmad berkata...

Bulan :macih. Hope atok berjayo menggugat hati juri...kih kih

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih