Khamis, 16 Disember 2010

PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com

Tuan penganjur nak usha theme blog nya yang baru. Beliau meminta pandangan atok untuk mengusha theme terbarunya. Atok bekas interior designer k. Design reban kucing.  Jangan main-main. huhu. Oklah, kalau suka nak joint contest ni , sila klik sini.

Atok undi theme Venayard Glow.

Atok sedar ramai yang pilih Lady Green. Tapi atok tetap nak suruh cu amik venayard glow jugak. Sobabnyo.

1. Semua theme cu tu ada sidebar sebelah kiri. Untuk makluman, SEO google akan membaca dari kiri ke kanan. Makanya tak bagus letak side bar sebelah kiri. Nanti entry kita terletak paling bawah sekali dalam carian google. Memandangkan hanya theme Venayard Glow sajok tak ada sidebar sebelah kiri, atok vote theme ni.

2. Sebab atok suka thema kedamaian tu. Cuba try test tengok view tu. Redup je. So secara tak langsung dah mempengaruhi mood bakal pembaca.

3. Warna gelap. Atok suka warna gelap dan cadangkan cu guna warna gelap. Sebab bagi pemahaman atok, warna lebih gelap boleh memberikan tumpuan lebih pada entry kita. Maksud atok feel lebih jika bandingkan dengan warna cerah. Sakit ooo matooo.

4. Atok suka artwork design kat sudut atas kiri tu. Yang ada nilai artistik tu.  Macam theme blog cu yang lama pun ada gak kan. Ha, itu leh jadi trademark tu. Hihi

Tu je pandangan ikhlas dari atok.


^_^

Atok tagged pado
1. ROME
2. AMY

7 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

all the best

rome berkata...

terharu saya atok ..jangan takut saya tengah undi atok ...semoga berjaya ..baynyak nie undi !!!!

sw33tdarling berkata...

hai atok.. terima kasih join GA ni... ok, entry ni lulus dan dah diterima...!

gud luck yaa tok! :peace:

Suhami Ahmad berkata...

Sharinginfoz : Terima kasih banyak Sharinginfoz
(n_n)

Suhami Ahmad berkata...

rome : Mokasih banyak Rome. Atok layak ke peringkat keduo blog baru pilihan tu. Ini musti Rome rajin undi atok an. Mokasih

Suhami Ahmad berkata...

sw33tdarling : Peace sw33tdarling! Huhu

akmafaizal berkata...

samalah ..saya pun suka theme ni.tp tak suka golap2..sian kat mata nk kna fokus..fenat tau..hehe

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih