Khamis, 23 Disember 2010

Ingat Apo2 Yolah, Ingat Atok

Post ni akan gila kuasa sehingga 23.12.2010 jam 7 pagi kerana kempen blog baru pilihan Malaysia 2010. Sila skodeng bawah untuk enrty baru. Mokasih

Syukur kehadrat Illahi atas limpah kurnianya dapatlah atok menapas arini. Ni atok nak koba kat cu atok seluruh alam, blog Apo2 Yolah telah berjayo masuk top 50 dari 400++ blog baru pilihan 2010. Sokor Alhamdulillah. Ni sume sobab cucu-cucu atok yang rajin mengundi.

Sekang ni pulak dah sesak2 diorang mengundi dalam senarai top 50 ni untuk mara ke top 10 pulak. Amacam? Terdesak tak kau? Atok terdesak tau. Kalau dulu cakap camni...

"Ala...atok dapat tercolan untuk blog baru pilihan pun dah cukup baik"
Last-last tetiber lak tercolan secara tak sengaja. Pastu dah tercolan, cakap camni...

"Ala...atok dapek top 50 dari  blog tercolan ni pun dah sokor. Kalau tak layak ke pusingan seterusnya xpo"
Dah dapat pastu cakap cenggini...

"Ala...tak dapek top 10 pun takpo, JUARO pun jadiklah!!!"
Tu dia. Kau nak kejar atok dan bunuh aku beramai-ramai tak? Tamak atok kan. Dah kasi peha nak betis. Dah kasi betis nak ****.

Tapi tulah. Atok kalau boleh nak mara lagi ke next level. Aiceh, speaking lak. Kalau bolehlah. Tapi pabila atok tengok link blog http://www.bpm-undip2.blogspot.com/ tu, macam takde harapan yo atok nengok. Soddeh! Tapi...jangan sangka anjing menyalak bukit sungai  yang tenang takdo boyo k! Kat darat pun banyak boyo even muka nerd (tenang). Mungkin pecutan halaju tahap maksimum akan berlaku di saat2 akhir mengundi. Itu semua cu atok yang tentukan.

Sekang ni, atok nak tanya pendapat cu atoklah. Adakah atok layak untuk mara ke top 10? Kalau layak, undi atok kat http://www.bpm-undip2.blogspot.com/ then pilih "apo2 yolah" . Jika tak layak, simpan undi cu atok ni untuk orang yang layak k!
So kesimpulannya........












Tu dia! Kompem aku kena tahan kat I.S.A
Ingat Apo2 Yolah, Ingat Atok
^_^

10 ulasan:

Amirah Yusof berkata...

dah menang nti apa lgi tok kenduri sate tokk..den lapo sate ni haa

MiSzy DiaN berkata...

tahniah la atok..hehehe

Pena Marhaen berkata...

jangan lupo buek rombongan poie langkawi kalau monang yo tok!!..hihi

cikpuanhady berkata...

me dah vote..good luck atok..

Jom skodeng :Cara membuat assignment Churp Churp^_*

hasrul hassan berkata...

Salam singgah ...
:) uhh best tul pomot .. selamat berjaya ...

Suhami Ahmad berkata...

Amirah Yusof : Bolun monang laie mira....jauh panggang dari sate tu...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Miszy dian : mokasih
^_^

Suhami Ahmad berkata...

Pena Marhean : Kompem bankrap atok nak spedo sumo cu atok..hihi

Suhami Ahmad berkata...

cikpuanhady : Mokacih..hihi

Suhami Ahmad berkata...

hasrul hassan : Mokacih...Tapi an atok raso tak berjayo lah masuk top 10...len hebat2....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih