Khamis, 25 November 2010

ANTI Cycle 1~Recap

Ini adalah post melekat sehingga 25/11/2010 jam 12 tengah hari. Sila scroll down untuk entry terbaru. Sekian, mokasih...


6 ulasan:

suzie rahman berkata...

gud luck! 2 2 best...syg kak has

Suhami Ahmad berkata...

@suzie rahman
semua top 6 ni sume dah berjaya sebenarnya....btw, hanya 1 je akan jadi icon pertama
:-)

Tanpa Nama berkata...

masing-masing bagus!! keep it up!! Go nonor!!
lepas ni nak buat blog, for joint apo2 yolah next top 2 lah! hihi




LYA

Lya!!

Suhami Ahmad berkata...

@Tanpa Nama

Tahniah kepado dorang beduo. Gud luck. Tq Lya bagi komen kat blog berbau apo2 yolah ni
:P

Irwan berkata...

den nak komen satu entry kau tu yang den suko : Lahir Dari Jauh Lubuk Hati.

Tompi, pueh den cari eh. Dahlah arkib takdo. Bilo search pulak tah hapo-hapo yang koluar...

Den nak printscreen gambar blog kau pun takleh sobab banyak bonar gambar pompuan tak tutup aurat. Lastlast den ambik gambar wan sapo ntah yang pogang gitar tu...

Popoharr pun, ni komen untuk entry tu...

http://aderberani.blogspot.com/2010/11/komen-kepada-lahir-dari-jauh-lubuk-hati.html

Suhami Ahmad berkata...

@Irwan
Ha itula deh....bilo bondo tu terpampang kek blog atok xdo lak yang nak komen...sekali den dah buang, time tu lah deh nak mencarik....kih kih kih..apo2 pun mokasih suko nota tu...tu bukan entry tapi nota...nantila atok carik balik yo....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih